Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Тур: "Гуцульські походеньки". Тривалість: 2 дні.


4 Октября 2017 Черновцы
Чернівці - Косів - Верховина - Буковель - Микуличин - Яремче - Чернівці.
07.10, 21.10, 18.11

ОНОВЛЕНА ПРОГРАМА !!! БЕЗ ЗМІНИ ВАРТОСТІ
Вартість: від 680 грн.
Сезонність: цілий рік.

Тривалість: 2 дні.

Програма туру: столиця Гуцульщини – Косів, Криворівня – Українські Афіни, «Гуцульська Гражда», музей Гуцульської магії, дегустація гуцульського пива, Буковель, Яремче.

1 день

08:00 Ранній виїзд з Чернівців. Переїзд на екскурсію гуцульською столицею – Косовим. Всі, хто мимоволі проїжджає через Косів, то неодмінно потрапляє до ринку. Він відомий не тільки у нас, а й за кордоном. На ярмарку продають усе, що виробляють на околиці – зі шкіри, металу, глини, дерева, вовни. Виробники тільки з Косівського району, при чому кожне село має конкретну спеціалізацію.

Після файненьких покупків(у) вирушаємо до Криворівні. Саме це селище частенько називають «українськими Афінами». Любов і кровна помста, зрада і чаклунство - все це є в повісті "Тіні забутих предків" Михайла Коцюбинського. Історію фатальний пристрасті між дітьми з ворогуючих гуцульських родин з повним правом називають "українськими Ромео і Джульєттою" - ось тільки сюжет ще більш закручений, ніж у Шекспіра. "Тіні забутих предків" зачаровують живою атмосферою Карпат, тонко переданої красою природи і побутом гуцулів. Секрет чарівності простий: Коцюбинський знав, про що писав, адже він подовгу жив на Гуцульщині - у селі Криворівня. Відвідуємо музей «Гуцульська хата-гражда» (вх.квитки 10 грн).

Переїзд до колишнього «Жаб’є» а нині Верховина. Верховина - край, повний легенд, центр старовинної Гуцульщини. Туристи приїжджають сюди в пошуках гарних видів, природних та архітектурних пам'яток. Цей край багатий легендами, природними та архітектурними пам'ятками - є, на що помилуватися, і про що пофантазувати! Сюди їдуть не тільки заради гарних пейзажів і довгих прогулянок по крутій стежці на гору-двотисячник, але і щоб почути місцеві оповіді: про скарби Довбуша, захованих десь глибоко в горах, про дівчину Марічки, яка село від ворогів врятувала, про древніх святилищах і богів, яким там поклонялися, про традиції існуючих і забутих - багато легенд зберігає Верховинщина. А відкриємо завісу справжньої містичної гуцульської магії в музеї гуцульської магії. Саме тут ви послухаєте розповіді про мольфара Нечая, та інших ворожбитів, та гадєрів. Саме тут зберігаються предмети, якими користувалися славетні мольфари.

Наступним місцем зупиники буде – музеї історії народних гуцуьських інструментів (вх. квитки 20 грн.). Як би там не було, а життя в Карпатах змінилось. У деяких гірських селах і селищах легше знайти супутникову антену, ніж дідівську скрипку. Але, на щастя, є ще люди, які виконують функцію збирачів і хранителів.

Вільний час для прогулянок старим містом Жаб’є. Вечеря*. Ночівля.

2 день
Сніданок*. Виселення з готелю. Виїжджаємо на екскурсію до курорту Буковель. Вільне катання на підйомниках та прогулянки курортом. Переїзд до Микуличина. Саме тут гуцули здавна навчились варити справжнє гуцульське пиво. В різні часи, різні народності варили пиво. Не виключенням є і гуцули. Сьогодні гуцули відомі етнічною та автентичною кухнею, котра передбачає використання натуральних продуктів в приготуванні страв. Тому варіння пива для гуцулів стало посильною працею, оскільки передбачає використання абсолютно натуральної сировини. Зокрема в двох населених пунктах Гуцульщини вариться пиво.

Далі, вирушаємо до одного з накрасивіших водоспадів – Женецький Гук ( вх.квитки 10 грн.). Водоспад отримав свою назву від потоку Женець, який є лівою притокою річки Прут. При цьому слово "гук", як кажуть місцеві жителі, означає «гучний".

Переїзд на екскурсію до Яремче. Огляд водоспаду Пробій, та прогулянка на сувенфрному ринку гуцульських старожитностей та сувенірів.

Переїзд до Чернівців.

Вартість туру:
40 осіб 30 осіб 17 осіб
680 грн. 720 грн. 735 грн.

У вартість туру входить:

- Проїзд автобусом по маршруту;

- Проживання в готелі (2-3 місні номери зі зручностями);

- Екскурсійне обслуговування;

- Супровід гіда;

- Страхування.

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Спорт, туризм

Подъемник (паук) рыболовный
Сети 3-стенные \"финки\"
Паук-малявочник
Кастинговая сеть (парашют)
Дорожка рыболовная
Оснастка убийца карася
Сети рыболовные
Фонарик Bailong Police BL-1A-T6 50000W 252 грн
Подствольный фонарик Bailong Police BL-Q3888-T6/L2 35000W 1007 грн
Фонарик Bailong Police BL-1831-T6 (Cree XM-L) Army 265грн
Реклама